Computer

Adgang for alle 

Adgang for alle er en gratis fjernbetjening som kan hentes og installeres.

Når fjernbetjeningen er installeret, kan du få en vilkårlig tekst i fx e-mail, tekstbehandleren eller på en hjemmeside læst højt.

Adgang for alle har lavet en kort video som viser hvordan adgang for alle fjernbetjeningen virker.

RoboBraille

RoboBraille er en gratis e-mail service, som kan omdanne digitale tekstdokumenter til lydfiler (MP3).

Det eneste du skal gøre er, at sende en e-mail til tale@robobraille.org, med et vedhæftet tekstdokument hvori den tekst du vil have læst op er skrevet.

Kort tid efter modtager du en e-mail fra RoboBraille, hvor der er et link til selve lydfilen (MP3), som du kan downloade og høre på din computer. Herudover kan du også vælge, at høre lydfilen direkte fra din browser – så undgår du at downloade filen.

Denne YouTube video viser hvordan man anvender RoboBraille

Notebook softwaren fra SmartBoard

Hjemmeværnsskolen råder over Notebook softwaren fra SmartBoard. Det der gør Notebook softwaren fra SmartBoard specielt er, at det er muligt for brugeren af programmet, at indtale, herunder også tegne en løsning på et problem hvor der normalt skal afleveres noget skriftligt.

Notebook Softwaren fra SmartBoard gemmer efterfølgende besvarelsen som en videofilm.
Denne videofilm med besvarelsen kan herefter sendes til Hjemmeværnsskolen eller andre man skal kommunikere skriftligt med. Notebook softwaren fra SmartBoard kan bestilles ved, at ringe til Helen Kristiansen på 7652 3398.

Denne YouTube video viser hvordan man slår Notebook Video værktøjet til

Det med småt…

Der ydes ikke support på ovenstående programmer.

Comments are closed.